Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Cereri Unban

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: Cerere unbanguns kNq_
PostPosted: Fri Nov 08, 2019 11:50 am

LEGEND
LEGEND

Nickname server: kNq_
Level: 13
Data la care ați fost banat: ieri
Adminul care v-a banat: nu m-a banat inca
Motivul pentru care ați luat ban: cod
Poza cu /mygunsban: nu am ban
Dovezi: viewtopic.php?f=52&t=3794
Pai ce sa zic ma. Avea dreptate kas, chiar stie cu ce se mananca codul si stie sa analizeze o faza foarte bine.
https://www.youtube.com/watch?v=NAVWPy-jZ9A Uitati-va cu 0.25 de la 0:04 . Deagle u e indreptat spre ketex , pare ca am tras dupa el si mi-a sarit pe specimeN.
Cam asa pare si in dovada individului.
Altceva nu mai am de zis. Sa decideti voi ca stiti mai bine :))

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 12:10 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

pai video-ul tau e inutil, pui video cu faza aia sau pui degeaba, pe video ul tau nu ai dat hit in alt player care-ti trece pe langa omu pe care aveai tinta pusa.

edit:
Image

edit2: tu vrei sa-mi zici ca s-a intamplat ca pe video-ul tau? ai tinut tinta pe mine si dupa ai pus-o pe sawreen? e imposibil, nu ma vedeai, eu eram dupa perete, ai tras dupa sawreen si ti-a sarit pe mine. pe video-ul tau nu ai nici sampcac instalat, nu stiu de ce nu ai forcecac avand in vedere ca acum cateva luni ti-a sarit tinta ca la prost cu renko

ImageImageImage

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 12:16 pm

LEGEND
LEGEND

Nu am filmat in momentul respectiv daca nu ti-ai dat seama. Daca filmam, puneam direct faza :)
https://www.youtube.com/watch?v=P9UlIw- ... e=youtu.be Uite inca un video ''inutil'' . Nu stau sa fac exact faza din dovada ta. Am tras in el iar deagle u era indreptat in partea stanga (cam pe unde era sawren)

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 12:18 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

omule tu te bateai cu sawreen si am trecut prin spatele lui, nu aveai tu ce flick sa dai de pe mine pe el cand tu te bateai cu el din prima, intelegi?

ImageImageImage

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 12:22 pm

LEGEND
LEGEND

Sa inteleg ca nu ai patit sa te bati cu unul, apoi sa-ti apara altul din spate si tu sa continui sa tragi dupa primul dar sa-l nimeresti pe cel din spate.
E destul de clar cum se vede. In dovada ta pare ca tin tinta drept cum arata si deagle u cand de fapt tinta a fost pe tine iar deagle u a ramas drept.

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 12:24 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

pai asta zic si eu, tinta ta a fost pe mine cand te bateai cu sawreen, la asta ma refer ca ti-a sarit, te bati cu el trec prin spate si-ti sare tinta pe mine
ce-ai scris mai sus se bate cap in cap, ori te bati cu sawreen si dai un glont pe langa el si-l nimeresti in mine, ori duci tinta dupa mine? hotaraste-te

ImageImageImage

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 12:28 pm

LEGEND
LEGEND

Am zis ca pare ca TIN TINTA DREPT SI TRAG IN SAWREN CAND DE FAPT AM DUS TINTA PE TINE IAR DEAGLE U A RAMAS DREPT
Ce nu intelegi ? :))
https://imgur.com/a/ZiNznUc
https://imgur.com/a/vrQMDxk

Last edited by kNq_ on Fri Nov 08, 2019 12:31 pm, edited 1 time in total.

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 12:30 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

kNq_ wrote:
Sa inteleg ca nu ai patit sa te bati cu unul, apoi sa-ti apara altul din spate si tu sa continui sa tragi dupa primul dar sa-l nimeresti pe cel din spate.
E destul de clar cum se vede. In dovada ta pare ca tin tinta drept cum arata si deagle u cand de fapt tinta a fost pe tine iar deagle u a ramas drept.

iti subliniez ca la prosti, ca vad ca nu intelegi
prima data zici ca te bateai cu sawreen si ai continuat sa tragi tot dupa el, dar ai dat un glont in mine, a doua oara zici ca ai dus tinta dupa mine
"ce nu intelegi? :))"

ImageImageImage

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 12:34 pm

LEGEND
LEGEND

''pare ca tin tinta drept cum arata si deagle u cand de fapt tinta a fost pe tine iar deagle u a ramas drept.''

''cand de fapt tinta a fost pe tine si deagle u a ramas drept'' - Tinta a fost pe tine din moment ce ai luat hit iar deagle u a ramas drept ( spre sawren) si asa s-a vazut ca mi-a ''sarit''.
Scuza-ma pe mine daca m-am exprimat gresit.

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 12:39 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

Image

https://www.youtube.com/watch?v=YWhK5d9 ... tu.be&t=80

asta e un flick, tinta in alta parte, tu iei hitul. postul ti l-am facut pentru ca asta se poate face cu cod, cand iti sare tinta, intelegi? ma asteptam sa pui o filmare si sa se scoata banul, dar culmea te filmezi peste tot, doar acolo nu te-ai filmat.

ImageImageImage

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.