Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Facțiuni » Police Department

Post new topic Reply to topic
Author Message
PostPosted: Sun Oct 13, 2019 12:11 pm

Membru
Membru

BUG wrote:
Nu surprinzi toate momentele .

In functie de viteza primesti si wanted - wantedul sa acordat pe motiv de 'rad sau radar' dar tu nu ai filmat asta , incerci sa induci liderii cat si pe alti membrii care vad acest post in eroare , o sfidare din partea ta mai precis .
La partea cu anuntatul de radar . Radarul a fost anuntat la ora 11:20 de catre stimatul lider Distrikt , el poate confirma acest aspect + membrii care au fost activi in acea ora .
Pe langa asta daca radarul a fost anuntat la ora sus-mentionata nu vad o problema , la ora 12 liderii erau afk dar stiau de radar .
In ceea ce priveste regulamentu nu are ca manifestatie aceasta configuratie pe care o presupui tu.

https://imgur.com/a/Edfvp8p Momentul surprinderii de catre radar pe stimatul Loop cu o viteza colosala de 175 km/h , la viteza asta este absurd sa mai cuget dupa el , ceeea ce crede el sunt fantasme .

Ce sa induc ba? tu esti chior?? Cum nu am filmat cand mi-ai dat wanted? OMFG ce sa induc ba copile?
Si in regulament scrie clar acea configuratie pe care o presupun. Citeste regulamentul copile ai si rank mare. Nu meriti rankul care il detii ba> NU STII REGULAMENTUL OMFG mars nu mai posta accepta ca iar ai gresit din bucuria ta de a ma baga la jail si lua drugs.

Regulament poza>> scrie clar ca trebuie sa vina sa ma someze.!! nu sa imi dea wanted instant!! >> TREBUIE URMARI!!! >> https://imgur.com/a/xxlu6we

Image

PostPosted: Sun Oct 13, 2019 12:16 pm

PD LEGEND
PD LEGEND

Loop wrote:
BUG wrote:
Nu surprinzi toate momentele .

In functie de viteza primesti si wanted - wantedul sa acordat pe motiv de 'rad sau radar' dar tu nu ai filmat asta , incerci sa induci liderii cat si pe alti membrii care vad acest post in eroare , o sfidare din partea ta mai precis .
La partea cu anuntatul de radar . Radarul a fost anuntat la ora 11:20 de catre stimatul lider Distrikt , el poate confirma acest aspect + membrii care au fost activi in acea ora .
Pe langa asta daca radarul a fost anuntat la ora sus-mentionata nu vad o problema , la ora 12 liderii erau afk dar stiau de radar .
In ceea ce priveste regulamentu nu are ca manifestatie aceasta configuratie pe care o presupui tu.

https://imgur.com/a/Edfvp8p Momentul surprinderii de catre radar pe stimatul Loop cu o viteza colosala de 175 km/h , la viteza asta este absurd sa mai cuget dupa el , ceeea ce crede el sunt fantasme .

Ce sa induc ba? tu esti chior?? Cum nu am filmat cand mi-ai dat wanted? OMFG ce sa induc ba copile?
Si in regulament scrie clar acea configuratie pe care o presupun. Citeste regulamentul copile ai si rank mare. Nu meriti rankul care il detii ba> NU STII REGULAMENTUL OMFG mars nu mai posta accepta ca iar ai gresit din bucuria ta de a ma baga la jail si lua drugs.

Regulament poza>> scrie clar ca trebuie sa vina sa ma someze.!! nu sa imi dea wanted instant!! >> TREBUIE URMARI!!! >> https://imgur.com/a/xxlu6we

Radarul a fost anuntat de catre distrikt , daca treci limita radar-ului primesti wanted.

PostPosted: Sun Oct 13, 2019 12:18 pm

Membru
Membru

Cabron wrote:
Radarul a fost anuntat de catre distrikt , daca treci limita radar-ului primesti wanted.

Am inteles a fost anuntat!!
Dar dc a dat wanted instant???Daca te prinde radarul regulamentul spune clar ca trebuie urmarit apoi daca fuge sa acorde wanted. Nu se va acorda wanted instant ce treci de limita radarului. Cititi regulamentul va rog membrilor. Liderilor rugati va rog membrii sa citeasca regulamentul ca se pare ca unii nu il cunosc!

Nu esti implicat la ce postezi cabron? Plus ca postezi niste prostii.

Image

PostPosted: Sun Oct 13, 2019 12:21 pm

PD LEGEND
PD LEGEND

Loop wrote:
Cabron wrote:

Am inteles a fost anuntat!!
Dar dc a dat wanted instant???Daca te prinde radarul regulamentul spune clar ca trebuie urmarit apoi daca fuge sa acorde wanted. Nu se va acorda wanted instant ce treci de limita radarului. Cititi regulamentul va rog membrilor. Liderilor rugati va rog membrii sa citeasca regulamentul ca se pare ca unii nu il cunosc!

Nu esti implicat la ce postezi cabron? Plus ca postezi niste prostii.

Esti hitman , nu avem cum sa dam /find pe tine deoarece comanda nu ne merge decat daca ai wanted. Nu mai comenta aiurea am fost martor.

PostPosted: Sun Oct 13, 2019 12:26 pm

Membru
Membru

Loop , nu mai tot fa gura , ai fost prins de radar iei wanted, cum a spus cabron , trebuie sa ai wanted ca sa pot da find pe tine !
Si astepta raspunsul liderului

PostPosted: Sun Oct 13, 2019 12:32 pm

Membru
Membru

BUG wrote:
Loop , nu mai tot fa gura , ai fost prins de radar iei wanted, cum a spus cabron , trebuie sa ai wanted ca sa pot da find pe tine !
Si astepta raspunsul liderului

Cum draq ma tu nu vezi ce scrie in regulament? :lol: :lol: Ba sunteti penibili va puneti liderii intr-o situatie de tot rahatul. Se pare ca voi chiar nu respectati ce scrie in regulament. Asa ca nu respectati nici liderii care au facut regulamentul si nici factiunea. Sunteti in ea ca sa va considerati jmecheri. :lol: :lol:

Image

PostPosted: Sun Oct 13, 2019 12:44 pm

Membru
Membru

Cabron wrote:
Esti hitman , nu avem cum sa dam /find pe tine deoarece comanda nu ne merge decat daca ai wanted. Nu mai comenta aiurea am fost martor.

Ba eram pe auto OMFG Si m-am intors imediat din mers. Apropo el mi-a dat wantedul instant. in caz ca nu se vede. Nici nu a intentionat sa vina cu masina dupa mine.

Image

PostPosted: Sun Oct 13, 2019 12:48 pm

PD LEGEND
PD LEGEND

Loop wrote:
Cabron wrote:

Ba eram pe auto OMFG Si m-am intors imediat din mers. Apropo el mi-a dat wantedul instant. in caz ca nu se vede. Nici nu a intentionat sa vina cu masina dupa mine.

Cum am spus esti hitman si nu putem da /find pe tine d-asta ti-a dat wanted direct. Nu mai comenta aiurea.

PostPosted: Sun Oct 13, 2019 12:55 pm

Membru
Membru

Loop wrote:
Cabron wrote:

BOSS DUPA CE AI LUAT WANTED TE-AI INTORS CA ALTFEL NU !

PostPosted: Sun Oct 13, 2019 12:59 pm

Membru
Membru

Cabron:
Tu in primul rand nu comenta aiurea ca nu esti implicat si nu ai ce cauta si comenta aici. Si nu ma intereseaza!! Regula este facuta sa fie respectata!! Adica noi hitmanii suntem luati de prosti? sau nu inteleg? Noi treubie sa ne luam din prima wanted? Nu vad sa scrie asta undeva anume. Atat timp cat nu exista in regulament pa. Respectati regulamentul fetele ca nu degeaba vi se impune un anumit regulament.
BUG:
De unde draq stii tu ca nu ma intorceam apropo?? ma intreb si eu de unde stii tu ca eu nu ma intorceam? M-ai urmarit sa vezi? ( aa scuze nu m-ai urmarit>asa cum te obliga regulamentul). Aici eu am scris clar ca nu ai respectat regulamentul nu altceva. Trebuia sa vii frumos cu masina dupa mine faceai ss ca nu m-ai gasit wanted 3 rad si eu eram obligat sa ma predau!!

Image

Post new topic Reply to topic