Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Facțiuni » Hitman Agency

Post new topic Reply to topic
Author Message
PostPosted: Thu Aug 29, 2019 12:19 pm

Hitman LEGEND
Hitman LEGEND

SEDINTA MAINE 30.08.2019 la ora 16:00!!! mai multe detalii aveti la anunturi!

HITMAN AGENCY DIRECTOR since 19.08.2019

PostPosted: Thu Aug 29, 2019 8:11 pm

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

TakeNN wrote:
Regulă nouă adăugată în regulament: De acum încolo nu mai aveți voie să folosiți sniperul când faceți wanted. Cine nu respectă această regulă o să primească FW.

cine a bagat regula asta ?

PostPosted: Thu Aug 29, 2019 8:22 pm

Hitman LEGEND
Hitman LEGEND

am primit PM de la fistique cu regula asta si e ok,merita adaugata ca sa fie egalitate,chiar daca nu dam cand nu avem ctr one hit cu sniper nu mi se pare normal sa il putem folosi la wanted!

PostPosted: Thu Aug 29, 2019 8:40 pm

Membru
Membru

Noemi. wrote:
Eu. Un hitman nu mai are voie cu asa ceva. Eu fac ordine aici, nu ma intereseaza.

Potoleste-te ca tot ce stii tu sa faci e sa te plangi. Ordine doar in sifonier poate

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 9:06 am

Membru
Membru

xSeRieS wrote:
am primit PM de la fistique cu regula asta si e ok,merita adaugata ca sa fie egalitate,chiar daca nu dam cand nu avem ctr one hit cu sniper nu mi se pare normal sa il putem folosi la wanted!

Cu aceasta conditie a lasat bboy sa putem face wanted din ha

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 9:34 am

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

Eu oricum le dau cu sniperu
Au avut rutler si au abuzat la maxim

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 9:35 am

Hitman LEGEND
Hitman LEGEND

Noemi. wrote:
Eu. Un hitman nu mai are voie cu asa ceva. Eu fac ordine aici, nu ma intereseaza.

Nu te supara,atata timp cat nu faci parte din HA nu mi se pare normal sa vi sa postezi aici,ok ai o sugestie pt regulament ai la profilul meu si a lui TaKeNN PM dai pe el si ne trimiti acolo sugestia!As fii putut insa sa nu iti spun nimic si sa cer sa ti se dea warn pe forum dar nu sunt genul!Mersi!

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 9:38 am

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

xSeRieS wrote:
Noemi. wrote:

Nu te supara,atata timp cat nu faci parte din HA nu mi se pare normal sa vi sa postezi aici,ok ai o sugestie pt regulament ai la profilul meu si a lui TaKeNN PM dai pe el si ne trimiti acolo sugestia!As fii putut insa sa nu iti spun nimic si sa cer sa ti se dea warn pe forum dar nu sunt genul!Mersi!

Problema nu cred ca e de la noemi, ci de la fbi in general sau al departamentelor, cum nu le convine ceva pac se schimba
Eu personal ma fut in regula lor

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 10:00 am

Hitman LEGEND
Hitman LEGEND

M-am gandit acum mai bine,si vazand ce a zis si BlackHope ca B_boy a lasat regula asta,cred ca are dreptate pt ca PD/FBI/NG sunt 3 factiuni in primul rand cu armura,infernusuri,huntere,rustlere etc clar ca suntem mai putini ca ei,deci in inferioritate numerica si nu vad unde e problema daca eu vreau sa fac wanted si il atac de la distanta cu Sniper atata timp cat el nu ia kill,ii scrie in chat imi da w si dupa sunt obligat sa fug deci de ce sa pun o regula pt asta?? va ajunge ca aveti armura sunteti 20 intr-o factiune veniti cate 4 la wanted sau 2 cu infernusurile ,macar ceva in + sa avem si noi zic !!!
o sa discut si cu takenn si cred ca o sa scot regula si voi lasa cum a zis B_Boy!!!
O sa mai modific din regulament dar asta am sa o scot,ne-am gandit si o sa modificam la DM/wanted/kill fara contract dar toate la timpul lor!
Plus ca daca m-as lua dupa ce zic PD/FBI/NG probabil ar trebui sa scot si sniper la rank3+ sau cine stie ce idee le mai vin,momentan eu cu takenn conducem si atata timp cat B_boy ne-a dat aprobare cu sniper la wanted asa las,alte comentarii nu isi au rostul!
Un joc placut!

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 10:48 am

Membru
Membru

Noemi. wrote:
Alo, nu traiti aici, scuza ma ca ti zic, dar VOI ati stricat Hitman Agency cu wanted ul vostru. Nu sunteti in stare sa pastrati traditia.
Poti sa ceri sa mi se dea warn, eu nu traiesc sau lucrez aici.

Dispari de aici disperato

Post new topic Reply to topic