Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Facțiuni » Hitman Agency

Post new topic Reply to topic
Author Message
PostPosted: Fri Sep 13, 2019 10:17 am

Hitman LEGEND
Hitman LEGEND

Mult succes cu functia

PostPosted: Fri Sep 13, 2019 10:32 am

Membru
Membru

Elf mult succes in continuare, imi pare rau ca ai plecat, dar bine ca esti unde ai meritat acum 6 ani sa fii ...Succes in continuare, noi am vorbit restul in joc :D.

"Always knew I didn't belong in this world. I wasn't made for this. But I'll never forget those who betrayed me, and those who never failed my trust. I'll be carrying nothing from Gontranno but this lesson: never trust anyone and rely on your instincts. Forget the past. I'll never find peace here. So, I'll seek justice for myself. I'll choose the truth I like"

Image

Merces Letifer

PostPosted: Fri Sep 13, 2019 11:12 am

Membru
Membru

elf wrote:
Salutare baieti , vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati dat sansa de a face parte din aceasta factiune minunata chiar daca timpul pe care l-am petrecut alaturi de voi nu a fost foarte indelungat mi-ati demonstrat ca sunteti niste persoane deosebite si asa cum le-am spus lui xseries si takennn cu totii aveti respectul meu . Va doresc multa bafta si auzim numai de bine :-h

Succes in continuare ! :beer4:

PostPosted: Fri Sep 13, 2019 12:48 pm

LEGEND
LEGEND

Buna siua. Momentan sunt plecat, daca nu ajung pana la 3 acasa, o sa postez norma cand ajung. Ms de intelegere o siara frumoasa

PostPosted: Fri Sep 13, 2019 12:51 pm

Membru
Membru

elf wrote:
Salutare baieti , vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati dat sansa de a face parte din aceasta factiune minunata chiar daca timpul pe care l-am petrecut alaturi de voi nu a fost foarte indelungat mi-ati demonstrat ca sunteti niste persoane deosebite si asa cum le-am spus lui xseries si takennn cu totii aveti respectul meu . Va doresc multa bafta si auzim numai de bine :-h

Bafta , tot respectul

PostPosted: Fri Sep 13, 2019 2:40 pm

Membru
Membru

Salut, pentru ca toti ati vrut sa stiti ce am facut, si ce va fii nou la HA, va las aici linkul cu ceea ce am reusit sa fac intr-o zi libera. Luati aminte ca nu e complet, va mai fii actualizat, se vor mai baga reguli si alte lucruri, dar sa stiti ca in mare Hitmanii incet, incet vor putea sa faca fata sa fie intr-o competitie reala cu departamentele ! https://we.tl/t-vcjyE9Kmyj
De exemplu spawnul nu va ramane cum am gasit eu...dar mi s-a spus ca va fi o locatie mult mai izolata :D, si de asemenea ca il vom reconstruii de la 0.

Va las atasat si raspunsul lui R10 la acest lucru. Sa intelegeti exact toata situatia si ca totul va fi luat in calcul.
Quote:
Te salut!

Sincer m-ai luat complet pe nepregatite cu acest mesaj. Sunt impresionat de implicarea si seriozitatea tratarii subiectului Hitman Agency. Bineinteles ca mesajul tau va avea un foarte mare impact asupra noastra. Aceasta comunitate are nevoie de mai multi oameni ca tine, care isi doresc sa schimbe lucrurile. Chiar m-am regasit in acest proiect pe care vrei sa il initiem. Te felicit si iti multumesc!

Dupa cum ai spus si tu, am spus si noi pe live, toate factiunile ar trebui revizuite, imbunatatite. Noi am inceput cu News Reporters si cu revista GFZONE. Luni va avea loc un mare update pe care CoCo l-a pregatit de ceva timp. Foarte importanta este in acest moment si optimizarea, pentru ca avem LAG peste tot si asa nu se mai poate continua. Promit ca, dupa aceste modificari ce vor avea loc saptamana viitoare, sa revizuim factiunea Hitman si sa o reconstruim de la 0. In mare parte sunt de acord cu cele scrise de tine, cu mici exceptii cum este de exemplu locatia despre care cred ca ar fi bine sa fie mai retrasa.

Multumim pentru efort! Vom discuta cat de curand.

Cu stima,
R10

"Always knew I didn't belong in this world. I wasn't made for this. But I'll never forget those who betrayed me, and those who never failed my trust. I'll be carrying nothing from Gontranno but this lesson: never trust anyone and rely on your instincts. Forget the past. I'll never find peace here. So, I'll seek justice for myself. I'll choose the truth I like"

Image

Merces Letifer

PostPosted: Sat Sep 14, 2019 9:29 am

Membru
Membru

Excelente propuneri !
OFFTOPIC wrote:
Mai putin aia cu cluburile :D <NFS FOR LIFE>

-Spawnul pe care l ai propus tu l am propus si eu acum multa vreme, si sunt de parere ca si masinile si spawnul chiar trebuie schimbate!
-Imi place foarte mult ideea de umbra pe care ai propuso , adica sa nu vorbesti pe chat normal , eventuri, etc..
-De asemenea testul silent cu rifle , doar ideea imi trezeste amintiri placute . Chiar mi se pare super buna ideea.
-Pentru contracte eu m am gandit la ceva de genu:
~Lider/Manager~400k
~PD/FBI/NG~300K
~Mafie~200k
~Gang~100k
~Factiune pasinica Taxi/NR/Medics~50k
~Civili~10k
Plus adaugarea a doua sisteme noi . "Last message",adica hitmanul sa aibe o comanda prin care playerul primeste un mesaj foarte evidetiat de la persoana care a pus contratul, dupa care sa l omoare , ideeal ar fi ca aceste contracte sa fie r3+ .Aceste contracte sa fie de 500k si sa fie aduagate in porable printr o comanda diferita de "contracts" , ceva gen "lmcontracts"
Cel de al doi lea ,"Kills in series" aceste contracte sa fie destinate razbunarii , vrei sa tii pe cineva in spawn ? Ok, "Kills in series" si se ocupa Agentia . Contractele sa fie ceva de genul : Minim 2 ucideri sa coste 400k si pentru mai multe ucideri sa platesti 200k/kill adica 400k+kills x 200k.Foarte bine ar fi sa fie separate si acestea de contractele normal si sa fie de asemenea r3+.Plus aduagarea unui sitem de siguranta . Daca playerul se lasa afk sau iese de pe sv sa primesti banii pentru toata seria deoarece tu ti ai indeplinit scopul, l ai facut pe acel player sa dea RAGE.

-O alta chestie ce mi se pare mie foarte interesanta si am fost inspirat din seria de jocuri Hitman ar fi : sa ne putem deghiza in orice factiune , adica skin si culoare , poate accesul la masinile lor e un pic prea mult dar ar fi interesant. De asemenea in caz pd/ng/fbi sa ai acces deghizat la porti .

Cu alte propuneri poate o sa mai revin si eu pe viitor. :smoke:

PostPosted: Sat Sep 14, 2019 10:11 am

Membru
Membru

Salut whiskey, sunt fericit sa vad ca iti plac si ca vrei sa contribui la acest concept. Da vreau sa facem clar si ideile tale, sunt super bune..insa cred ca o sa bage preturi mai mici pentru inceput urmand ca mai apoi sa creasca la ceea ce ai spus tu..pt ca sincer sa fiu nu cred ca ne va da nimeni 400 500k cu economia/playerii actuali. As dorii totusi sa o faca :)) iti dai seama. Mi se par f bune ideile si mai ales ca si tu ai fost candva lider Ha ar fii ok sa colaboram . Legat de cluburi da..nu cred ca se vor scoate in the end..multi vor cluburi sa nu se plict doar cu ctr...dar daca se baga ce se baga ..putem adauga si alte lucruri cum ar fii un agent al lunii dupa quality of contracts si nu quantity cum wste acm. Adica poti sa ai 100 ctr la range de 80-100 sau 40ctr toate 250-300+ ...si asta sa le ocupe timpul. As vrea sa bage astfel de disguise cum ai zis ar fii super dar dupa ar zice ca vren prea multe sau HA e prea op acum...nush eu sper sa reusim. ce propuneri mai ai, scrie-le in word sa le adaugam la conceptul final. SALUTARI !!!

Image

Merces Letifer

PostPosted: Sat Sep 14, 2019 7:34 pm

Membru
Membru

Ce are serverul?? este inchis??

Image

PostPosted: Sat Sep 14, 2019 7:41 pm

Membru
Membru

Sergyu93 wrote:
Ce are serverul?? este inchis??