Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Tue Aug 13, 2019 8:12 am

LEGEND
LEGEND

Arthur wrote:
pai spui anumite lucruri și faci anumite lucruri pe baza de dovezi nu ?
mi ai dat bl permanent in departamente pentru un motiv , vreau sa văd motivul acela , nusa scrii niște cuvinte . DOVEZI !

Ba da taci?
Boștane, ceri dovezi dar tu singur recunoști ca a existat o discutie pe discord si Aqua a fost victimă colaterală (weau). La ce poti sa fii victima pe o aplicație de chat decât la injuraturi? Besinosule

PostPosted: Tue Aug 13, 2019 9:08 am

Membru
Membru

:)) mai ieși din casa , ia puțin aer , te bagi aiurea in discuție dacă nu știi

PostPosted: Tue Aug 13, 2019 9:28 am

Membru
Membru

"Esti banat ca persoana reala nu ca player " E 2019 pe un joc mort ,chiar mai țineți cont de asa ceva? Fii tu mai matur si fa-i o bucurie sa se joace si el cu voi , ca de aia ne am reapucat toți sau sper ca in sinea ta esti multumit ca el nu intra in marele departament fbi .

PostPosted: Tue Aug 13, 2019 9:34 am

Membru
Membru

SniTzix wrote:
"Esti banat ca persoana reala nu ca player " E 2019 pe un joc mort ,chiar mai țineți cont de asa ceva? Fii tu mai matur si fa-i o bucurie sa se joace si el cu voi , ca de aia ne am reapucat toți sau sper ca in sinea ta esti multumit ca el nu intra in marele departament fbi .

Uite, cineva cu o gandire buna si cum trebuie. Mai aveti 12 ani sa ne certam si sa luam jucariile si sa plecam?
Majoritatea aveti acum peste 18, inca facem tratamentul pentru copii, incat despre dovezi, are dreptate, nu ai dovezi nu ai BL, punct

PostPosted: Tue Aug 13, 2019 12:07 pm

FBI LEGEND
FBI LEGEND

Ramane Blacklist in FBI daca asa considera liderul. Poti intra in PD sau NG. In rest, sanatate!

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.