Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: Reclamatie Aquatilis
PostPosted: Mon Aug 12, 2019 9:25 pm

Membru
Membru

Nickname: Arthur
Nickname reclamat: Aquatilis
Funcția: Lider
Descriere situație: am picat la teste in fbi si imi da el BL permanent in toate departamentele pentru limbaj , vreau sa vad ce i am spus de l am deranjat atat de tare incat imi da bl permanent in toate departamentele
Dovada: viewtopic.php?f=62&t=127&start=80

PostPosted: Mon Aug 12, 2019 9:32 pm

Membru
Membru

Prima oara cand m-ai injurat a fost cand ai dat un ad aiurea si eu ti-am dat mute,tin minte ca R10 te sanctionase pe discord.dupa o saptamana doua ma rogi sa te bag in FBI,eu ti-am dat o a doua sansa si te-am iertat ca poate aveai nervi atunci.
A doua oara cand m-ai injurat si de data asta mai grav a fost dupa ce ai picat testele fapt care mi-a demonstrat ca asa ai fost crescut tu.Bl este permanent in tot departamentul,eu cu liderii am cazut de comun acord ca cine supara o factiune sa nu intre in tot departamentul pentru a evita certurile si de a spori alianta.

Ambele cazuri s-au intamplat pe discord si daca nu era clar ca e posibil sa nu fi precizat in topic,BL e pe persoana nu pe player.Esti banat in departament ca persoana reala nu ca player.

ImageImageImage

PostPosted: Mon Aug 12, 2019 9:34 pm

Membru
Membru

Aquatylys wrote:
Prima oara cand m-ai injurat a fost cand ai dat un ad aiurea si eu ti-am dat mute,tin minte ca R10 te sanctionase pe discord.dupa o saptamana doua ma rogi sa te bag in FBI,eu ti-am dat o a doua sansa si te-am iertat ca poate aveai nervi atunci.
A doua oara cand m-ai injurat si de data asta mai grav a fost dupa ce ai picat testele fapt care mi-a demonstrat ca asa ai fost crescut tu.Bl este permanent in tot departamentul,eu cu liderii am cazut de comun acord ca cine supara o factiune sa nu intre in tot departamentul pentru a evita certurile si de a spori alianta.

Ambele cazuri s-au intamplat pe discord si daca nu era clar ca e posibil sa nu fi precizat in topic,BL e pe persoana nu pe player.Esti banat in departament ca persoana reala nu ca player.

:pro:

PostPosted: Mon Aug 12, 2019 9:37 pm

Membru
Membru

Arthur wrote:
Nickname: Arthur
Nickname reclamat: Aquatilis
Funcția: Lider
Descriere situație: am picat la teste in fbi si imi da el BL permanent in toate departamentele pentru limbaj , vreau sa vad ce i am spus de l am deranjat atat de tare incat imi da bl permanent in toate departamentele
Dovada: http://gfzone.ro/forum/viewtopic.php?f= ... 7&start=80

Hahahah :-h :-h :-h

PostPosted: Mon Aug 12, 2019 9:47 pm

LEGEND
LEGEND

Aquatylys wrote:

:pro:

PostPosted: Mon Aug 12, 2019 9:54 pm

Membru
Membru

ai chemat toate departamentele ? :)) ce patetic ? faza cu r10 era cu totul altceva , ai fost doar o victima colaterală in discuția respectiva , vreau sa văd o dovada ca te am înjurat atât de tare după ce am picat testele de mi ai dat bl

PostPosted: Mon Aug 12, 2019 9:59 pm

Membru
Membru

E bine ca vrei,asteapta decizia unui admin.

ImageImageImage

PostPosted: Mon Aug 12, 2019 10:55 pm

Membru
Membru

pai spui anumite lucruri și faci anumite lucruri pe baza de dovezi nu ?
mi ai dat bl permanent in departamente pentru un motiv , vreau sa văd motivul acela , nusa scrii niște cuvinte . DOVEZI !

PostPosted: Mon Aug 12, 2019 11:26 pm

Membru
Membru

Arthur wrote:
pai spui anumite lucruri și faci anumite lucruri pe baza de dovezi nu ?
mi ai dat bl permanent in departamente pentru un motiv , vreau sa văd motivul acela , nusa scrii niște cuvinte . DOVEZI !

Confunzi decizia noastra cu sanctiunile de pe server.

Daca noi decidem de comun acord ca tu ai reprezenta o problema pentru departament tu nu intri...si pentru cei care mai citesc acest topic...dam BL si pentru faptele savarsite pe server chiar daca nu au avut legatura cu noi,daca pe server vedem ca faci galagie si te certi cu toata lumea putem decide ca tu reprezinti un pericol pentru integritate si nu mai intri.Liderul/liderii isi aleg membrii.Sper ca acu esti lamurit,ai avut dreptul la a 2-a sansa si ti-ai batut joc de ea.O seara buna.

ImageImageImage

PostPosted: Tue Aug 13, 2019 6:27 am

Membru
Membru

aduci niște acuzații stupide la adresa mea , nu cred ca am fost unul pe server care sa facă “ gălăgie “ , și nu cred ca te ai uitat tu pe tab și ai spus “ bai asta nu îl bag in departamente ca am auzit eu niște cacaturi , adică nu se fac chestii de-astea , plus de alta trebuie sa ai niște dovezi la ceea ce acuzi , ca așa pot sa spun și eu multe și sa pun câteva persoane sa afirme ! oricum aștept decizia unui admin , nu se fac chestii de-astea , totuși trebuie sa fii om !

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.