Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: reclamatie aquatilis
PostPosted: Tue Oct 01, 2019 10:21 pm

Membru
Membru

Nickname: assassin
Nickname reclamat: aquatilis
Funcția: helper
Descriere situație: mute 120 ca l-am facut breloc nu l-am injurat nu nimic, e mai grav decat asta care da pe ad ca se pisa pe lsv :)) el ia 30 https://postimg.cc/WDDs3TT5
Dovada: https://postimg.cc/8svBv6ZS

oricum sunt convins ca nu ia nimic :)) numa asa sa vedeti cum va inchideti singuri serveru

PostPosted: Tue Oct 01, 2019 10:27 pm

Membru
Membru

Nu o sa planga nimeni dupa playeri de 13 ani care vin si doar fac gura pe sv sa caute atentie.
Nu esti la prima abatere tu...s-ar putea data viitoare sa trec la ban/warn.Cat timp eu nu te bag in seama si nu te jignesc deloc ce treaba ai tu cu mine? Mai iesi afara din casa si nu mai trai atat pe joc...intri pe samp,jignesti si dupa plangi pe forum ca o fetita la menstruatie.

ImageImageImage

PostPosted: Tue Oct 01, 2019 10:29 pm

Membru
Membru

imi zici tu mie sa ies din casa cand tu ai 30 de ani si esti cel mai activ player de pe gfzone ..........................................

PostPosted: Tue Oct 01, 2019 10:33 pm

Membru
Membru

assassiN wrote:
imi zici tu mie sa ies din casa cand tu ai 30 de ani si esti cel mai activ player de pe gfzone ..........................................

Una e cand esti activ pe un joc si alta e cand traiesti pe un joc...eu doar dau mute si scap de acea persoana si nu zic nimic...in schimb tu te agiti mult...faci scandal pe joc si pe forum.
Am zis ce am avut de zis...asteapta te rog decizia unui admin mai mare.

ImageImageImage

PostPosted: Tue Oct 01, 2019 10:35 pm

Membru
Membru

oricum stim tot serveru decizia tatae nu iei nimic :))

PostPosted: Tue Oct 01, 2019 10:44 pm

Membru
Membru

Voi ăștia din tt/lsv/grove nu aveți minimum de respect sau bun simt. Mai aveți și tupeu sa faceți scandal. Asumați ce ai făcut, breloc ești tu și cu toți a tai. Am multe chei în casa pentru fiecare din alianță vostra. Va pot găsi perechea.

PostPosted: Tue Oct 01, 2019 10:48 pm

Membru
Membru

assassiN wrote:
oricum stim tot serveru decizia tatae nu iei nimic :))

Tot sv adica un grup de copii care plang aiurea...cum se face ca doar voi reclamati intruna...doar voua vi se "aude" gura pe joc/forum.

ImageImageImage

PostPosted: Tue Oct 01, 2019 10:49 pm

Membru
Membru

Alt distrus, dom =))))))))
Da-te-n pula mea coaie, sa fii la 30+ ani si sa stai ca un nei ca nimeni pe un joc, iesiti in pula mea din casa, lsv/grove/tt cel putin ies din casa, se distreaza cu baietii, o vrajeala, mai o pizda, voi la 30 de ani dati mute pe samp...
Fa-ti un pula mea o familie, o femeie sa te iubeasca, scoate-o in lume, plimba-te, nu te plimba numa cu infernusu din ls in lv si din lv in sf
Da-te-n pula mea aquatilis de frustrat imbecil ce esti, distrusule.

Member GFZone since 04.03.2012

L E G E A

gr0v3 d@ b1n3

Image

PostPosted: Tue Oct 01, 2019 10:54 pm

Membru
Membru

Nici la produs nu ești bun de dat ma Hardy și pedofili te ar fi refuzat cât de incult și de prost poți fi, bubuie prostia în tine și mie mila de scumpa de ma-ta care s a chinuit sa scoată pe pizda un asa mare idiot, sa ți dam tot serveru la muie și sa te urcam pe pula

PostPosted: Tue Oct 01, 2019 10:56 pm

Membru
Membru

Hardy wrote:
Alt distrus, dom =))))))))
Da-te-n pula mea coaie, sa fii la 30+ ani si sa stai ca un nei ca nimeni pe un joc, iesiti in pula mea din casa, lsv/grove/tt cel putin ies din casa, se distreaza cu baietii, o vrajeala, mai o pizda, voi la 30 de ani dati mute pe samp...
Fa-ti un pula mea o familie, o femeie sa te iubeasca, scoate-o in lume, plimba-te, nu te plimba numa cu infernusu din ls in lv si din lv in sf
Da-te-n pula mea aquatilis de frustrat imbecil ce esti, distrusule.

E amuzant fiindca ai descris exact cum esti tu...Grija cu cine vb asa copile ca in real ti-as stramba gatul ala.In spatele PC-ului sunteti toti cu gura mare in real niste copii autisti care itsi traiesc viata pe samp.
Ti-am zis ceva data trecuta...vorbesti cu mine cand iti voi permite eu...opinia ta si a lui assassin este si va fi mereu egala cu 0.O seara buna.

ImageImageImage

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.