Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: Reclamatie Aqua
PostPosted: Thu Oct 03, 2019 6:14 pm

SA:MP LEADER

Nickname: Sumy.REGELE
Nickname reclamat: Aquatylys
Funcția: Admin / Helper / Lider
Descriere situație: Deci sa incep de la inceput, ma plimbam cu noul meu Range Rover cumparat din DS(cu bani cash ca sa ne intelegem) si dintr-o data apare REGELE Xwizzard si se urca NEINVITAT in masina la mine, eu speriat ii dau /tie, iar apoi fac mare anunt pe /event ca l-am rapit (pe /ad am ban nu stiu din ce cauza) apoi mi-a iesit din joc nu stiu de ce si cand am intrat am aflat ca REGELE xwizzard mi-a dat kick, asa ca am dat din nou event si am ZIS: BA BRELOC, DE CE DAI KICK, (breloc e porecla lui xwizzard) apoi iau mute 300 minute de la vladx si dupa warn de la Aquatylys. REPSECT ETERN
Dovada: https://imgur.com/a/g6kkcsu

Post subject: Re: Reclamatie Aqua
PostPosted: Thu Oct 03, 2019 6:21 pm

Membru
Membru

Pai tu esti rege,trebuie sa te tratez mai special...nu esti player simplu sa.ti dau doar mute 120.

Image

A fost un motiv pentru care am tot refuzat adminul...stiam ca se va ajunge aici si cei ca voi vor fi sanctionati grav,vedeti voi...sunt unii care fac caterinca,radem si dupa revin la normal...dar mai sunt si altii care fac caterinca,fac pe prostii si raman asa.Gen eu am fost bun cu tine si ti-am dat doar kick nu mute ca stiam ca faci misto,insa uite ca nu am cu cine.

ImageImageImage

PostPosted: Thu Oct 03, 2019 6:29 pm

Aquatylys wrote:
Pai tu esti rege,trebuie sa te tratez mai special...nu esti player simplu sa.ti dau doar mute 120.

Image

A fost un motiv pentru care am tot refuzat adminul...stiam ca se va ajunge aici si cei ca voi vor fi sanctionati grav,vedeti voi...sunt unii care fac caterinca,radem si dupa revin la normal...dar mai sunt si altii care fac caterinca,fac pe prostii si raman asa.Gen eu am fost bun cu tine si ti-am dat doar kick nu mute ca stiam ca faci misto,insa uite ca nu am cu cine.

Pai si ad-ul ala tot la MISTO l-am dat fratele meu, de ce nu vreti sa va distrati si voi pe JOCUL ASTA SAMP, care e pe moarte.

P.S - REGELE Xwizzard de ce m-ai mintit in legatura cu kick-ul, imi strici prieteniile pe SAMP

EDIT:
Pentru ca am fost mintit de REGELE Xwizzard, cer sa fie sanctionat cu mute pentru limbajul pe care l-a avut in poza, Multumesc!

Last edited by Sumy on Thu Oct 03, 2019 6:38 pm, edited 1 time in total.

PostPosted: Thu Oct 03, 2019 6:37 pm

Membru
Membru

Greseala ta e ca ai intrat in anturaj cu copiii aia de ori fac rage seara de seara pe samp ori fac caterinca exagerata pana sunt luati drept clovni.

Caterinca are si ea o limita...faptul ca dai ad de 2 saptamani cu legea multi am ignorat-o si adminii ti-au dat doar 15 min mute...ai facut event aiurea si am zis sa fiu om si sa.ti dau doar kick...insa tu ai continuat si ai folosit duma lor...si ai picat in aceasi oala cu ei.

LE:Daca limbajul lui wizard era adresat mie?...nu-i dau nimic ca e player bun :d
@Sumy inca ne distram...radem,glumim...confe pe discord(multi dintre ei grove cu tine)...cs 1.6,samp etc...insa tu si cu assassin si poate inca vreo 3 sunteti in afara grupului si tot ce vad eu pe sv ori e "Legea" (care e deja fumata faza demult dar in fine) ori va certati pe /vc ca nu va convine aia,aia etc

ImageImageImage

PostPosted: Thu Oct 03, 2019 7:39 pm

Aquatylys wrote:
Greseala ta e ca ai intrat in anturaj cu copiii aia de ori fac rage seara de seara pe samp ori fac caterinca exagerata pana sunt luati drept clovni.

Caterinca are si ea o limita...faptul ca dai ad de 2 saptamani cu legea multi am ignorat-o si adminii ti-au dat doar 15 min mute...ai facut event aiurea si am zis sa fiu om si sa.ti dau doar kick...insa tu ai continuat si ai folosit duma lor...si ai picat in aceasi oala cu ei.

LE:Daca limbajul lui wizard era adresat mie?...nu-i dau nimic ca e player bun :d
@Sumy inca ne distram...radem,glumim...confe pe discord(multi dintre ei grove cu tine)...cs 1.6,samp etc...insa tu si cu assassin si poate inca vreo 3 sunteti in afara grupului si tot ce vad eu pe sv ori e "Legea" (care e deja fumata faza demult dar in fine) ori va certati pe /vc ca nu va convine aia,aia etc

Ce pot sa spun, suntem suferinte

PostPosted: Thu Oct 03, 2019 7:51 pm

Membru
Membru

Aquatylys wrote:

si prietenii aia din grove cu care stai tu pe discord si te “distrezi” spun ca esti breloc frate

PostPosted: Thu Oct 03, 2019 8:30 pm

Membru
Membru

Ciudat fiindca toti isi bat joc de voi:)) gen tu assassin si EuSuntNeagu sunteti renumiti.
Gen cata minte sa ai sa te plangi seara de seara pe vc? ai si luat ban pentru treaba asta si vad ca inca plangi...in loc sa joci jocul for fun traiesti din plin pe joc...eu pur si simplu va dau mute si va ignor in schimb voi faceti ditamai drama.Tu mie imi poti da breloc sau ce vrei dar tie iti dau frumos o coroana cu drama queen.

ImageImageImage

PostPosted: Thu Oct 03, 2019 9:24 pm

Aquatylys wrote:
Ciudat fiindca toti isi bat joc de voi:)) gen tu assassin si EuSuntNeagu sunteti renumiti.
Gen cata minte sa ai sa te plangi seara de seara pe vc? ai si luat ban pentru treaba asta si vad ca inca plangi...in loc sa joci jocul for fun traiesti din plin pe joc...eu pur si simplu va dau mute si va ignor in schimb voi faceti ditamai drama.Tu mie imi poti da breloc sau ce vrei dar tie iti dau frumos o coroana cu drama queen.

Nu prea ma intereseaza ce vorbesti tu si cu prietenii tai pe discord....
Eu vreau unmute :argue: :argue: si mute lui xwizzard

PostPosted: Thu Oct 03, 2019 9:31 pm

Membru
Membru

Ti-a expirat mute-ul...daca ai ramas pe sv de atunci.

ImageImageImage

PostPosted: Thu Oct 03, 2019 9:33 pm

Membru
Membru

ce traiesc ma, esti cel mai activ player de pe gfzone 1000+ ore sau cate dq ai si mai ai si 30 de ani sorinele, te cheama aquatilis pe fb si imi zici mie ca traiesc pe samp?
poate ca s renumit pt tine ca mereu mi am batut joc de tine si inca imi bat
cu ce ma plang eu pe vc seara de seara :))) abia vb pe chatu ala
si ce treaba are cata?

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.