Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: Reclamatie Drawn
PostPosted: Fri Oct 04, 2019 6:40 pm

Membru
Membru

Nickname: Ghost
Nickname reclamat: Drawn
Funcția: Admin
Descriere situație: dau /report Donex are handling editor si el imi da kick ca e report fals, pai cum adica el considera ca e report fals, luam kick asa de aiurea ca un singur om considera ca e fals, sa fie oare si PDzone si nu doar FBIzone ? Drawn asta nu avea nicio treaba cand era Hitman, acuma ca s-o dus departamente ii protejeaza pe aia din departamente si le da ban astora din infernus cu handling editor.
P.S : Nu mi se pare corect sa li se ia apararea incontinuu celor din departamente deoarece si ei au moduri ajutatoare sau handling editor si inca nu e nimeni banat de la ei, doar din infernus club se baneaza.
Dovada: https://postimg.cc/GBLQgZJv

Post subject: Re: Reclamatie Drawn
PostPosted: Fri Oct 04, 2019 6:50 pm

LEGEND
LEGEND

Primesti warn pentru post-hunt, bonus de la mine! Va recomand sa va calmati si sa lasati scandalul asta doar intre mine si unvein, ca poate sa isi poarte singur de grija. Daca tot se da curat, sa nu se mai atace atat si sa ii dea modul lui r10 sa il testeze (personal ca sa nu ajunga la nimeni), si daca s-a dovedit ca nu e ajutator, ii scoate banul. E o chestie foarte simpla si fara agitatie.

2. Report dai in momentul in care acel player conduce si pentru ca omul era la dm si tu cauti nod in papura, ai primit kick. Cum il verific eu prietene de handling editor sau ce spui tu daca omul e pe picioare la dm?

Valabil si pentru suprem si pentru ghost. Warn amandoi! Si va recomand sa lasati vanatoarea!

Dovada: Aici

Si inca ceva, daca donex spui ca incalca regulamentul prin handling editor, o sa fie banat si el daca dai report cand trebuie. Nu ma intereseaza ca e coleg cu mine, poate sa fie si lider pd. Problema voastra este ca nu va uitati la voi si faceti acuzatii la altii care vor sa va ofere un joc cat mai placut, fara sa iti sara dracii ca ala are cod ca ala are mod ajutator. Te invit sa iei un loc de admin sau sa imi iei mie locul, sa vedem daca administrezi tu mai bine. Daca eram gang, aceleasi discutii le faceati :)) ca nu imi banez membrii din alianta ca nu stiu ce, cel mai bine stau civil, nu?

Atat am avut de spus, respunde un admin mai mare!

Post subject: Re: Reclamatie Drawn
PostPosted: Sat Oct 05, 2019 11:54 am

FBI LEGEND
FBI LEGEND

O sa fie avertizat ca data viitoare sa dea /mute 15 minute in loc de /kick. Warnul pentru post-hunt ramane.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.