Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: reclamatie Aquatylys
PostPosted: Wed Oct 02, 2019 10:04 am

Membru
Membru

Nickname: dozer
Nickname reclamat: Aquatylys
Funcția: Admin
Descriere situație: Mi-a dat jail pentru ca am facut "non fp". Am luat crash de 2 ori consecutiv din cauza modurilor. Nu am mai avut problema asta . Acum vreau sa vad si eu ce non-fp am facut. Ai zis ca ai dovezi , arata-mi unde scrie ca am dat /q si ca nu am luat crash.
Dovada: https://postimg.cc/t11TKpVd

PostPosted: Wed Oct 02, 2019 10:10 am

Membru
Membru

Totul a inceput cand am intrat pe server,luam giftul linistit,ma plimbam si primesc whisper cum ca faci non fp la greu https://i.ibb.co/tHRSfKX/sa-mp-019.png
Vad acolo in chat un crash la wanted...nicio problema,poate aveai probleme cu PC-ul...stau tv pe tine si vad ca te izbesti de ceva si ramai low hp la masina https://i.ibb.co/Mgzg3qt/sa-mp-020.png (tin sa mentionez ca nu mergea sa filmez si a trebuit sa dau relog la joc) pe urma cand sa ajungi in spray in loc sa intri in el te izbesti fix de perete si iti ia masina foc si imediat dai esc si provoci crash https://www.youtube.com/watch?v=M7hc7MF ... e=youtu.be (a se vedea in video).

Din ce ai spus mai sus ai bagat un mod recent si de la el iei crash cand iti ia masina foc...insa daca ai vazut prima oara ca iti ia masina foc si iei crash de ce ai mai continuat?...gen prima oara se scuza...dar a doua oara? Ca asa puteai continua in crash-uri pana la wanted 0 si nu era ok pentru cei care te urmareau.

ps:Inca o chestie...dupa ce ti-am explicat de ce ai facut non fp ai vorbit cam urat...puteam lejer sa.ti dau ban 3 zile pentru ce mi-ai zis insa nu am facut-o ca stiu ca ai spus.o la nervi la fel cum e si reclamatia asta de altfel...grija la limbaj data viitoare.

ImageImageImage

PostPosted: Wed Oct 02, 2019 10:36 am

Membru
Membru

"ma plimbam si primesc whisper cum ca faci non fp la greu" - am luat crash de 2 ori si tu imi spui ca am facut non fp la greu =)))) halar mod de a ma victimiza mai tare.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"pe urma cand sa ajungi in spray in loc sa intri in el te izbesti fix de perete si iti ia masina foc si imediat dai esc si provoci crash https://www.youtube.com/watch?v=M7hc7MF ... e=youtu.be "
-Am ajuns langa spray si m-am izbit de el , masina mi-a luat foc si cand sa intru in sprau am luat crash , nu am dat ESC ca sa sa provoc crash , poftim dovada - https://www.youtube.com/watch?v=0Q_cdh7 ... e=youtu.be . Nu stiu de la ce este provocat crash-ul , probabil de la modul de pe masina respectiva , am incercat si cu alte masini si nu iau.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Si pe langa faptul ca mi-ai dat jail ampulea pentru 2 crash-uri provocate de joc , nu de mine cum spui tu. Cei ce erau dupa mine puteau sa mi faca reclamatie , si le raspundeam si eu si daca era ma sanctionai din reclamatia respectivilor . Nu vii tu ca admin spec pe mine , tu care nu aveai nici o treaba cu wanted-ul si urmarirea mea.

PostPosted: Wed Oct 02, 2019 10:55 am

Membru
Membru

Testeaza si tu ce bagi in SAMP...e datoria ta sa testezi ceea ce instalezi,ca daca tu esti nevinovat aici pai asa isi pun toti modul tau si dau vina pe crash.
Poate ca nu e vina ta,poate ca e...ideea este alta...daca aia te prind si tu iei crash,cand revii te predai ca asa e fair play...ti se pare ok tu sa fii prins si sa iei crash si sa continui dupa? Gen tu pana la wanted 0 ai fi continuat nu te-ai fi predat.

ImageImageImage

PostPosted: Wed Oct 02, 2019 11:01 am

Membru
Membru

Ideea e ca nu era nici dracu dupa sau langa mine. De unde mama dracu sa stiu eu ca o sa iau crash si a doua ora ? Dupa cum ti-am mai spus si aici " https://postimg.cc/MML0gN8M " , nu prevad viitorul si nici nu sunt vreo maicuta cosmica.

PostPosted: Wed Oct 02, 2019 12:04 pm

Membru
Membru

Si o sa mai primesti prison si data viitoare ca din ce vad rupi non fp-ul pe ambele conturi...vad incontinuu /quit sau crash cu wanted chiar si dupa ce-am vorbit noi acu.

Image

Image

ImageImageImage

PostPosted: Wed Oct 02, 2019 12:31 pm

Membru
Membru

Ba tu esti chiar PROST ? :)) Cine dracu te-a bagat in staff-ul asta , nu meriti .
Sa explice cineva la baiatul asta ce e non fp.
Eu nici macar nu am observat ca am wanted . =))

Revenind la subiectul anterior , nu la ce arati tu acum.
De ce esti asa ofensat si ma vanezi ? :lol:

PostPosted: Wed Oct 02, 2019 12:40 pm

Membru
Membru

dozer wrote:
Eu nici macar nu am observat ca am wanted . =))

Nu mai zic nimic:))
Asteapta decizia unui admin mai mare.

ImageImageImage

PostPosted: Wed Oct 02, 2019 4:11 pm

Membru
Membru

Aquatylys wrote:
Si o sa mai primesti prison si data viitoare ca din ce vad rupi non fp-ul pe ambele conturi...vad incontinuu /quit sau crash cu wanted chiar si dupa ce-am vorbit noi acu.

Image

Image

Bai om prăjit. Pozele nu se editează sa știi și tu.

PostPosted: Wed Oct 02, 2019 4:11 pm

PD LEGEND
PD LEGEND

Zekkar wrote:
Aquatylys wrote:

Image

Image

Bai om prăjit. Pozele nu se editează sa știi și tu.

eu sunt silviu

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.