Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Cluburi » Infernus Club

Post new topic Reply to topic
Author Message
PostPosted: Fri Jun 21, 2019 5:27 am

SysOP
SysOP

Anunțuri INFERNUS CLUB

Aici se vor face anunțuri despre următoarele ședinte sau schimbări ale regulamentului.

PostPosted: Thu Jul 18, 2019 1:06 pm

Membru
Membru

Actualizat topicul de Informatii, rog sa se citeasca de catre toti membrii dar si de cei care vor aplica in viitor.

PostPosted: Fri Jul 19, 2019 5:40 pm

Membru
Membru

Adaugat: ➤ Wanted faceti numai in cadrul clubului, nu aveti voie in alte masini decat cele ale clubului si nici sa luati alti jucatori din afara. Demitere instanta pentru nerespectare.

PostPosted: Sat Jul 20, 2019 1:33 pm

Membru
Membru

Deoarece nu se citesc topicurile clubului de astazi pe langa cursa test la intrare, voi pune cateva intrebari fiecarui aplicant, membrii care sunt deja in club vor fi testati si ei.

Modificat modelul aplicatiilor.

PostPosted: Mon Jul 22, 2019 5:55 pm

Membru
Membru

De astazi Smog va raspunde si el la aplicatii dar cu recrutarea si testele ne vom ocupa impreuna cu liderul. El se va ocupa de partea off game si voi mai alege unul care sa ia cuvantul si in game atunci cand va fi necesar

Sedinta in data de 23 Iulie ora 17:00 in care vreau:

Sa vorbim putin despre topicuri incat sa vad daca le-ati citit(cei ce nu au citit vor fi demisi, imi voi da seama daca le-ati citit integral)
Sa vorbim despre sugestii si schimbari in legatura cu topicul si organizarea.
Sa vorbim despre wanted: Cum se actioneaza, cat de dificil este si in caz ca se poate si aveti timp unii, sa vorbim de strategii.

MAINE, cei care urmeaza sa fie acceptati vor face o cursa test la care trebuie sa scoata un timp mai mic de 1.30(din prima).

PostPosted: Thu Aug 01, 2019 7:10 am

Membru
Membru

De azi inainte sistemul de rankuri va functiona pe baza sumei de BP pe care o aveti.
De ce sumele astea? In viitorul apropiat se va adauga un topic in care veti putea schimba BP uri in bani in functie de rankul pe care il aveti

Cand vom da drumul la inf masters, evenimentul nu va va afecta rankul sau bp urile pe care le veti avea, voi modifica putin incat sa gasim o solutie mai usoara incat sa nu apara neplaceri si nici sa fie foarte greu de modificat bp uri sau sa necesite poze etc
O sa anunt aici cand modific topicul si o data cu inceperea evenimentului(e nevoie de o comanda in sistem, l am rugat deja pe Coco dar sa vedem cand o pune)

PostPosted: Fri Oct 11, 2019 10:23 pm

Membru
Membru

Vad ca nu prea mai dati unii pe server, activitate/activitate wanted 0, o sa va scot usor usor pe fiecare...
Daca nu va invatati sa ajutati la wanted cand se cere pe /inf, o sa iau masuri.
Stati pe g la unul dintre colegii vostri.
Nu va mai duceti zmei la wanted ca prea multi ca sa mergeti singuri.

PostPosted: Thu Oct 31, 2019 6:32 pm

Membru
Membru

S-au făcut niște modificări la topic-uri, v-as ruga să le revizuiți pe fiecare în parte

Post new topic Reply to topic