Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Facțiuni » Hitman Agency

Post new topic Reply to topic
Author Message
PostPosted: Fri Aug 30, 2019 11:33 am

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

Eu nu am fost in ha niciodata pe sv vechi fiindca nu suportam factiunea , omoram fiecare ha pe care il vedeam, acuma nu mai avem niciunul dintre noi atata timp ca inainte , am intrat in ha ca ma pot descurca cu norma si pentru ca poti face wanted cu sniper , acuma brusc sniper out ca e prea op lol, cum scria mai sus chiar daca ar fi 1 shot in cap tot n.ar ajunge.
Cat despre traditie , departamentele nu au avut niciodata repair si doar jobul detectiv.

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 11:36 am

Membru
Membru

BlackBM wrote:
Eu nu am fost in ha niciodata pe sv vechi fiindca nu suportam factiunea , omoram fiecare ha pe care il vedeam, acuma nu mai avem niciunul dintre noi atata timp ca inainte , am intrat in ha ca ma pot descurca cu norma si pentru ca poti face wanted cu sniper , acuma brusc sniper out ca e prea op lol, cum scria mai sus chiar daca ar fi 1 shot in cap tot n.ar ajunge.
Cat despre traditie , departamentele nu au avut niciodata repair si doar jobul detectiv.

True si legat de joburi alta chestie " care nu e ca in realitate" daca e sa o dai asa hitmanii ar trebuii sa fie macar la fel de egali cu departamentele, sau macar sa le faca fata.

"Always knew I didn't belong in this world. I wasn't made for this. But I'll never forget those who betrayed me, and those who never failed my trust. I'll be carrying nothing from Gontranno but this lesson: never trust anyone and rely on your instincts. Forget the past. I'll never find peace here. So, I'll seek justice for myself. I'll choose the truth I like"

Image

Merces Letifer

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 11:51 am

LEGEND
LEGEND

Noemi. wrote:
Alo, nu traiti aici, scuza ma ca ti zic, dar VOI ati stricat Hitman Agency cu wanted ul vostru. Nu sunteti in stare sa pastrati traditia.
Poti sa ceri sa mi se dea warn, eu nu traiesc sau lucrez aici.

Te rugam frumos sa iti iei catrafusele si sa pleci la discutii acolo la fbi, tu nu traiesti in joc da vanezi fiecare jucator, pierzi timp facand reclamatii si pe langa, mai stai sa si comentezi la topicul nostru de discutii. Nu ne intereseaza parerile tale, du-te unde iti e locul, joaca jocul doar pentru relaxare, nu pentru ce faci tu acum.

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 12:19 pm

Membru
Membru

https://imgur.com/a/gRLlO95

Raspunsul lui b_boy

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 12:36 pm

Hitman LEGEND
Hitman LEGEND

Asta am vorbit si stabilit cu B_boy https://imgur.com/J7TnMBF ... https://imgur.com/OmqyhEY ,cine se da zmeu si face dupa capul lui primeste FW iar daca abuzeaza in exces si primesc poze atunci poate si demisie,odata ce in regulament scrie clar ca nu avem voie cu sniper la wanted!

HITMAN AGENCY DIRECTOR since 19.08.2019

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 12:48 pm

Membru
Membru

xSeRieS wrote:
Asta am vorbit si stabilit cu B_boy https://imgur.com/J7TnMBF ... https://imgur.com/OmqyhEY ,cine se da zmeu si face dupa capul lui primeste FW iar daca abuzeaza in exces si primesc poze atunci poate si demisie,odata ce in regulament scrie clar ca nu avem voie cu sniper la wanted!

E bn in concluzie nu s-a rezolvat nimic, si nici nu o sa se rezolve, durerea in e prea mare si nepasarea. Adevaru e ca cine mai are chef intr-un joc din 2000 sa isi mai bata capu cu reguli noi , scripturi, de aia nici nu imi place sa ma bag in discutii/ sa fac sugestii. Ma rog asa sa ramana.

"Always knew I didn't belong in this world. I wasn't made for this. But I'll never forget those who betrayed me, and those who never failed my trust. I'll be carrying nothing from Gontranno but this lesson: never trust anyone and rely on your instincts. Forget the past. I'll never find peace here. So, I'll seek justice for myself. I'll choose the truth I like"

Image

Merces Letifer

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 1:00 pm

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

Cu sniper.ul se facea foarte rar wanted sau erau putini playeri care il foloseau, eu il stiam doar pe huzy, in fine
Rustleru lor era permanent la wanted si a durat 1 an pana a fost scos, de repair sa nu mai spun.
Ti se fute chefu de joc , jucati voi sal

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 1:12 pm

Membru
Membru

Daca pe mine nu ma tinea trecutul, si liderii si cei ce ii mai cunosc din factiunea asta, nici eu nu mai stateam. Dar playerii noi, sau mai putin vechi, sau care experimenteaza pentru prima data HA cum vor sta aici? Ce ii va tine in factiune? Faptu ca au awp si nu se vad pe mapa nu? sau faptu ca au ctr de 10k si multe dintre ele puse tot de ei sau alti HA, sau faptu ca majoritatea fug sau is afk si stai ca daca fuge nu vei da in el cu m4 ca daca mai e cu cineva risti post . Spawn(nu ca ar conta vb vine) e mai mic ca la grove street :)) ca sa nu mai zic iar de cele de mai sus, e 0 competitie , e clar pd/ng/fbi ca unitate sunt net superiori din toate punctele de vedere, ce ii va tine pe ceilalti aici? In HA? Unde mai avem putin si tragem cu deagle de pe cladire. Nimic aia. O sa vina toti dupa max 1 luna in pd/ng/fbi sa umple locurile si Ha o sa devina ca taxi. Macar micsorati lvl de intrare la 5.

Image

Merces Letifer

Last edited by Kasalot on Fri Aug 30, 2019 1:14 pm, edited 1 time in total.

PostPosted: Fri Aug 30, 2019 1:12 pm

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

Noemi. wrote:
BlackBM wrote:
Cu sniper.ul se facea foarte rar wanted sau erau putini playeri care il foloseau, eu il stiam doar pe huzy, in fine
Rustleru lor era permanent la wanted si a durat 1 an pana a fost scos, de repair sa nu mai spun.
Ti se fute chefu de joc , jucati voi sal

Retried la semnatura, plzz :)))

Tu daca erai in tabara noastra gandeai altfel noemi

Off
Alta probl e ca sunt alte prioritati , de exemplu cata si kas ca admini sunt pusi pentru codatii cu aim si alte prog de tras , ok n.am nimic cu ei daca isi fac treaba, dar legat de nos infinit / handling editor sau orice alt cacat de program iti da avantaj cu infernusu, am vazut ca ti se ia licenta pt nush cat timp,atunci cum kkt sa nu foloseasca toti din dep, dupa vezi X l.a omorat pe BM cu wanted 5 si pf e zeu, fazele astea parca nu sunt bagate in seama

PostPosted: Sat Aug 31, 2019 12:53 am

LEGEND
LEGEND

buna ziua stimati membrii

PENTRU TOTI CEI CARE MA VANEAZA, VA AM LA BRELOC

Image

Image

Post new topic Reply to topic